Answer:
Which statement best summarizes the claim?
✔ We must work hard to benefit the Indian people.
Which statement best summarizes the logical evidence used in the passage?
✔ All citizens of India have equal rights.
Explanation:
hope this helps
Answer:
Love, hate and honour
Explanation:
There are many components of Shakespeare’s classic, ‘Romeo and Juliet’, which mainly consist of love, hate and honour. This is the story of the incessant love of two young people, which crosses the borders of family and convention. It encompasses love, hate and tons of emotion, tragically ending with the harsh reality of death.
There are many imperative events leading up to various other events that take place in this specific scene. Possibly the most important and the utmost obvious fact that the audience discern about is about the two families, The Capulets and The Montagues.
<span>It shows objects and social media things we witness almost on a daily basis. The first one is "ABP Mahja", a news channel. The second one is "facebook", one of the most popular sites on the planet. The third one is "tube light". The forth one is "mobile" a phone we use every day, and the last one is a "mirror" that we use every day.Hope this helps. Let me know if you need additional help!</span>
You can infer that the tree in Passage A is what kind?
Answer:
D. giant redwood
Explanation:
The natural distribution of giant sequoias (also known as giant redwood) is restricted to a limited area running along the eastern edge of the U.S. state of California. They grow to an average height of 165–280 ft, and some individual trees have been measured at more than 360 feet in height.