Answer:
The word patriot signifies a person who loves his or her country and is ready to boldly support and defend it. That meaning has endured since the word's arrival in English in the 16th century, but it has not marched through the years unchallenged.
Ultimately derived from Greek patrios, meaning "of one’s father," patriot entered English via French patriote—meaning "fellow countryman" or "compatriot"—during a time of political unrest in western Europe that was characterized by infighting among fellow countrymen—especially among those of the Protestant and Catholic faiths. For much of the 17th century, words like good were attached to patriot to distinguish patriots who shared both a love of country and a common allegiance from those having opposing beliefs and loyalties: to be deemed a "good patriot" was to be a lover of country who agreed on political and/or religious matters with whoever was doing the deeming.
Answer:
I HAVE NO IDEA WHAT YOU ARE TALKING ABOUT!!!
Explanation:
<h2><u><em>
YAAAAAA</em></u></h2>
Answer:
- It introduces the characters of Luciana and her
mother.
- It describes the setting where Luciana lives with her
mother.
- It sets up Luciana's situation and the conflict she
encounters.
Explanation:
A context clue type which is going to be most useful in decoding the word sicklesnorted in the given passage is: 4. Sicklesnorted likely means deforested. We know this because of the synonym type of clue in the next sentence.
<h3>What is a context clue?</h3>
A context clue can be defined as the hints in a literary work, which provides the meaning of an unfamiliar word, phrase, sentence or detail, that is literally hidden in plain sight by an author.
<h3>What is a synonym?</h3>
A synonym can be defined as a word that has the same meaning as a listed word. Some examples of synonyms in English literature include the following:
- Sicklesnorted: deforested.
In conclusion, a context clue type which is most useful in decoding the word sicklesnorted in the given passage is that "Sicklesnorted likely means deforested" and we know this because of the synonym type of clue in the next sentence.
Read more on context clue here: brainly.com/question/17113998
#SPJ1