1. I used context clues and connotations to make inferences about the text. Words such as "'energetic," "dare," and "dream," give off positive connotations which help the reader identify the meaning of the passage. This is accomplished by the words that surround the above words in the passage, which allow the reader to guess what the above listed words mean. It is also accomplished by the connotations of the above words, which are positive and hopeful. Therefore, by using the above methods, I used context clues and the connotations of various words to decipher the meaning of the text.
I think its survive btw I'm am reading that book
Answer:
extricate means to free someone or something from something stressful or difficult.
Explanation:
Which every one is closest to the definition i would suggest choosing that one.
i you have any questions feel free to ask in the comments.
Answer:
His name was Geoffrey of Monmouth.
Explanation:
Geoffrey of Monmouth was a cleric born between 1095 and 1100 who is famous to this day for his influence over the Arthurian myths. Much of his life cannot be accounted for since information is scarce. We do not know precisely where he was born; some sources say he was Welsh, others say he was British. The exact year when he was born is also controversial.
Geoffrey was the author of the "History of the Kings of Britain", or Historia Regum Britanniae, which was translated into several languages. Nowadays, this work is considered unreliable. But Geoffrey's earliest work was probably the Prophecies of Merlin which, as its name reveals, contains a number of prophecies attributed to the wizard Merlin. Some say the character Merlin was created by Geoffrey himself, but Geoffrey claimed to have based him in older Brittonic traditions.
Answer:
D. And
Explanation:
Wherever you go on vacation, you will need to take time off work <u>and</u> make sure you finish any homework before you leave.