Answer: True 
Explanation: “All Bills for raising Revenue shall originate in the House of Representatives; but the Senate may propose or concur with amendments as on other Bills.”
 
        
             
        
        
        
Answer: From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience? 
Explanation:
Fred Hampton was an activist. Activist play one role in the society and that's speaking out the wrongs in government. In doing such, they might be attacked by the ruling government or those benefitting from the government. In most cases, they might be set up for death and people may not really know but would just hear that an activist was killed
From the passage, Fred Hampton is saying what may cost him his life, he is probably saying what would expose the decay in the system, and when he does so, more people are enlightened and would want to join him, so they are planning to get rid of him(which could have various terms but might not be a pleasant experience
 
        
             
        
        
        
Thank you for taking the time and posting your answer on Brainly. I hope that the answer I give is satisfactory. 
On April 19, 1775, the American Revolution fired shots toward Lexington in Massachusetts. This concluded in the Battles of Lexington and Concord. British troops demolished battle stores in Concord were  fought by militiamen at Lexington. 
Hope this helps! :)
        
             
        
        
        
I will pick Bush v. Gore for my choice. If I had of been a Supreme Court Justice at this time, I would of ruled for Al Gore over George Bush. If the Supreme Court had ruled in his favor and let the recount resume, there would of possibly been a different president.
        
                    
             
        
        
        
Answer:
True.
Explanation:
There was a long history of anti-immigration feeling in the United States which could be seen by referring to the immigration laws. Earlier African and then Asians and later it included other European nations. However, the reasons were economic but their justification was social and cultural. But the anti-immigrant forces failed to recognize that the population of the United States is mostly comprised of immigrants.