1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
zalisa [80]
3 years ago
11

Which is an OPINION from the passage?

English
1 answer:
Delicious77 [7]3 years ago
4 0

Answer:

D

Explanation:

The last answer choice describes the film as beautiful and deep. Since everyone else might not feel that way it is an opinion. Hope this helps. :)

You might be interested in
Compare and contrast the conflict between Polyneices and Eteocles to that of the sisters.
castortr0y [4]
<span>Ismene is fearful of breaking the law and facing death; however, she is not fearful of any punishment that may occur after death as a result of her disrespecting the gods. In addition to fear, she makes the argument that, because she is a woman, she should not be taking a stand against men.
</span><span>Ismene feels that human authority has more power than the gods; therefore, she will submit to Creon's decree forbidding the burial of her brother Polyneices. She plans to seek the forgiveness of the gods for her decision but does not seem to fear them. In addition to fearing Creon, she does not feel that she is strong enough to take a stand against the law. In contrast, Antigone does not fear human authority and chooses to follow the gods. Unlike her sister, she displays courage and strength.</span>
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why would the connotative meaning of a word be different from person to person?
goldenfox [79]

Answer:

basically connotative means emotions and association connected to a word it can be positive or negative depending on how this word is used

thankyou

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is Grendel’s perspective on the people he observes?
Dvinal [7]

Question: What is Grendel’s perspective on the people he observes?

Answer: He thinks they are violent and untrustworthy.

Explanation: when you read the passage and what he was thinking he was thinking of what they might do is which they would break out and start killing each other

question answered by

(jacemorris04)

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Skills Lesson: Structure
Alona [7]

Answer: Short Story

Explanation: A short story helps to further connect a reader's understanding of the story. It helps the reader connect to the story through a variety of ways. For example, John reads a novel about Ronaldo, and it may talk about the experiences that Ronaldo had to endure in order to become the soccer player he is. There, John can relate to Ronaldo through a series of his own experiences.

8 0
4 years ago
help plzzz For questions 1–4, choose the word that defines the word in bold.. 1. . “Kugler, Ferdinand was a thief before his ten
Alexxx [7]
Inveterate in statement 1 means habitual as the definition says always existing, practice, etc. In statement 2, pensively means thoughtfully as the definition says dreamily or suggestively. In statement 3, banal means trite as its definition also says not original or not fresh. 
8 0
3 years ago
Other questions:
  • Unscramble the word vvloiacin
    6·2 answers
  • Which sentence correctly uses commas to separate a nonrestrictive modifier?
    11·1 answer
  • What does the underlined conjunction connect in the sentence?
    12·1 answer
  • How to write a good essay on a theme of a book
    13·1 answer
  • Brainliest for the answer
    11·2 answers
  • In Rip van Winkle when he escaped his wife why did he like the men he met there
    5·1 answer
  • When Dilsey returns to work...
    9·1 answer
  • Is “On the other hand." an oxymoron?
    14·1 answer
  • 8. How does the structure of the article make the author's<br> argument more effective?
    10·1 answer
  • Neptune is ________ planet from the sun
    12·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!