Answer:
Check Explanation
Explanation:
Daniel Ellsberg (born April 7, 1931) is an American economist, activist and former United States military analyst and in 1971 when he released the papers popularly called the Pentagon paper which contains the actual date of The United States of America involvement in the Vietnam conflict, and clearly state that the Johnson Administration "systematically lied, not only to the public but also to Congress. The Papers also reveal that United States had expanded its war with the bombing of Cambodia and Laos, coastal raids on North Vietnam, and Marine Corps attacks, none of which had been reported by the American media. According to the Papers,it states that 1950 was the actual date of US involvement in Vietnam conflict
They fought a few people,
The Spanish
The Albanians
Ww2
The aquaducts supplied Rome with freshwater.
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.