Answer:
In 1605 James faced his first major challenge. A band of English Catholic disgruntled with James' perceived lack of tolerance for Catholicism planned to destroy the seat of English government. The conspiracy, which would become known as the 'Gunpowder Plot', was uncovered and the plotters executed.
Explanation:
this is only for qa btw hope it helpss
Answer:
Evidences from the passage which best supports the inference that white sugar was rarer and more valuable than brown sugar are:
"The kind of sugar easiest to produce from cane is dark"
"wanted it to be as pure, sweet, and white as possible"
The first sentence shows that it was easier to produce dark sugar. Which will mean that this kind of sugar could be found in abundance whereas white sugar was not easy to produce and hence was rarer and more valuable.
The second evidence shows the demand of the wealthy people for white sugar. This proves that the sugar was rarer and more valuable.
So basically they’re asking to put the sentences that describe the passages (like what’s in them and what you read) and then describe the whole thing.
Answer:
i wish i can answer but i'm lagging
Explanation: