Answer:
They think material wealth (money) is all that matters.
Explanation:
According to the excerpt from "The Harvest" by Tomás Rivera, there is a discussion among two people about Don Trine, a bachelor, and from the way their conversation goes, it seems fairly certain that they plan to rob Don Trine because they believe he has worked for many years and as such has a huge amount of money hidden somewhere..
Therefore, the inference that can be made about the boys, based on this passage is that they think material wealth (money) is all that matters.
Do it you self . use you brain and the knowledge god blessed you with
What does the person in the passage say that shows what will happen to the future of how the story will plot. Please put in clues the person shows in the passage.
Answer:
Explanation:
You are a great writer! Better than me and English is my first language! Keep going, your great.
Answer:
Brutus.
Who here is so vile that he doesn't love his country? If there are any, speak, for it is he whom I have offended. I will pause for a reply. None, Brutus, none.