Answer:
The first time I had a panic attack I thought I was dying. My mind started spinning, my vision got blurry and the lights in my room began to burn my eyes. My breathing was labored, I felt like my lungs were going to collapse, my heart felt like it was going to beat out of my chest. My limbs went numb, my mind wouldn’t stop racing, too many thoughts were going through my mind, I couldn’t control myself any longer. I was screaming, but I couldn’t hear myself. Everything was silent except for the steady beating of my heart.
Explanation:
kkkkk
Well thet were very kind to us AMERICANS! sorry i had to, and they wanted peace thank would fight with the colonists until you know we made them move out west
The claim in the passage, "Beyond Thirst: The Global Water Crisis" is this: "Left unchecked, the crisis will only worsen."
<h3>What is a Claim?</h3>
A claim is an opinion that is usually made at the introductory part of a text. In the second paragraph of the cited passage, the author claimed that there is an existing challenge with water, which left unchecked, will only worsen.
In the body of the passage, he supported this claim with proof.
Learn more about claims here:
brainly.com/question/2748145
Its motivation pretty postive
Answer:
B. We can end our dependence on fossil fuels if we rely on a
combination of clean energy sources and lower energy usage.
A doesn't include information from Source 1.
C doesn't include information from Source 2.
D doesn't include information from both sources.
Explanation:
Hope this helps.