A. "When she ... lived there."
This line only defines a specific detail about how the special agent survived through a fake name as a spy. No central theme is described through this sentence.
B. "Baissac’s goal ... resistance groups."
This statement provides the agent’s motive and the way she enacted the task provided. However, that does not completely cover everything in the passage.
C. "Baissac did ... her tasks."
Significant work is not specific, and Normandy and traveling by a bicycle are smaller and irrelevant details, not the big picture that should be concluded from this passage.
D. "As a ... German troops."
This is the statement that definitely defines the central idea of the excerpt. When we break this line into sections, we can see that it illustrates that she performed multiple essential tasks when appointed in Normandy. The phrase “sometimes dangerous tasks” describes the critical nature of the job she handled in there. And, also the opposition (German troops) is clearly mentioned in this sentence which helps to convey the idea very clearly.
Answer:
A. A new plan for Lance Kenniston to try to get his ship
Explanation:
A says a new plan for Lance Kenniston to try to get his ship. This is correct because at the beginning the problem is introduced that he doesn't have a ship to stop the asteroid. Loring has a ship and they could possibly buy it from her so this could be a possible solution to the main problem. Hope this helps! :)
[P.S. Please mark me Brainliest! :)]
That he is a naughty boy .he might get hurt while playing or running this effects his personality