Answer:
The Uncharted Forest is in part a symbol of the unknown. It embodies all those mysteries in the world that Equality 7-2521 says he wants to learn about over and over again in the opening of the novella. And importantly, Equality 7-2521 can only start to figure out those mysteries on his own.
Explanation:
Answer:
seriously how should we know
are you holden
Racial segregation persecuted African American citizens for a long time, reaching even children, who were prevented from attending schools that had white students.
This type of segregation prevented African-American children from having access to quality education, as schools for African-Americans did not have the same investment and the same quality, which meant that black students had an inefficient education and promoted more cases of racism.
It was against these situations that the African-American population began to seek for disintegration, in search of better teaching qualities and in search of the suppression of racism. This is what "Brown v. Board of Education" and "Black Educators and the United States Supreme Court decision of May 17, 1954" address, however, "Brown v. Board of Education" presents a more legal text , showing how segregation was considered unconstitutional, while "Black Educators and the decision of the United States Supreme Court of May 17, 1954" presents the effects of this law on society and how it also changed the lives of black teachers.
It is not possible to point out which text is most important, since both are equally important for understanding the process of desegration. However, "Brown v. Board of Education" provides better support information, allowing the reader to understand the situation legally.
Answer:
Increase the living wage. Things are so cheap because large corporations cut costs where smaller companies cannot. The average American lives in poverty working 40 hours a week while the top 1% control the economy. If you want people to spend more money, you must give them more money or the opportunity to earn more money to spend.
Explanation:
<u>Edgar Allan Poe The sinister and frightening tone indicates that this passage MOST likely belongs to which literary genre</u>-B) a suspense story
<u>The term that BEST describes the tone set by the passage's opening sentence</u>-(C) foreboding
Explanation:
The main characters of the story of "The Fall of the House of Usher" is the narrator, of the story that is Roderick Usher, and his sister Madeline Usher.
The mood of the story is depressing and talks about their fight with a deadly disease
T<u>he Fall of the House of Usher - 2
</u>
<u>Edgar Allan Poe The sinister and frightening tone indicates that this passage MOST likely belongs to which literary genre</u>-B) a suspense story
<u>The term that BEST describes the tone set by the passage's opening sentence</u>-(C) foreboding