They did not have the materials
Written and oral communication skills are an example of skills that cover all areas of specialization that are most valued by employers when hiring a new employee.
Communication is an essential skill in every organization, it is through it that the flow of information to organizational processes and interaction takes place, so this is an essential skill in any employee.
Employers therefore value professionals with written and oral communication skills because they are a company's primary needs, as knowing how to communicate assertively and knowing how to relate to their co-workers will directly impact organizational culture, motivation, work productivity , etc.
Learn more here:
brainly.com/question/23119187
Answer:
1. The main argument made about Indian Ocean ports is that they serve people from different parts of the world.
2. Their accommodation of different religions
3. Diffusion of religion is one similarity between the regions described in the passage and the Silk Roads.
Explanation:
From the passage, the narrator goes on to show that the Indian ports of Hormuz and Calicut served people from different Asian and Arabic countries around the globe. When he arrived at Calicut, he noted the cohabitation of Muslims and Hindus. Their tolerance of each other must have facilitated trade.
Just like the Silk Roads which served merchants from different parts of the world, thus leading to a diffusion of many aspects of culture, the Indian ports also provided the same advantage.