1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mash [69]
3 years ago
6

Provide the conjugations of Haber in the present perfect tense AND the past perfect tense and describe when to use both tenses.

Spanish
1 answer:
Stolb23 [73]3 years ago
8 0

Answer:

Someone please hurry and awnser Im literaly trying to anwser this question in this moment and i dont think imma get it right at all.

Explanation:

You might be interested in
Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la se las me la 2. La camarera llevó las ensaladas
AVprozaik [17]

Bold answers:

1. Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad ____ prepararon? nos la, se las, me la  

Answer 1: Los chefs prepararon langosta para nosotros. ¿De verdad nos la prepararon?

Translation 1: The chefs prepared lobster for us. Did they really prepare it for us?

-

2. La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad ___ llevó? se los, me la, te las  

Answer 2: La camarera llevó las ensaladas a tu mesa. ¿De verdad te las llevó?

Translation 2: The waitress brought the salads to your table. Did she really bring them to you?  

-

3. El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad ____ recomienda? nos lo, te los, se lo  

Answer 3: El restaurante le recomienda a usted el pavo. ¿De verdad se lo recomienda?

Translation 3: The restaurant recommends you the turkey. Do they really recommend it?

-

4. Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú ____ compraste? me la, me los, te los  

Answer 4: Tú compraste estos zapatos para mí. ¿De verdad tú me los compraste?

Translation 4: You bought these shoes for me. Did you really buy them for me?

-

5. El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad ____ entregó? me los, se la, te las  

Answer 5: El turista le entregó la propina a la empleada. ¿De verdad se la entregó?

Translation 5: The tourist handed the tip to the employee. Did he really give it to her?

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
V Pon en plural 1. la isla española _______________________ 2. el río grande _______________________ 3. el escritor marroquí ___
masha68 [24]

Answer:

1. Las islas españolas

2. Los ríos son grandes

3. Los escritores son marroquíes

4. Las regiones son tropicales

5. Las universidades de valenciana

6. Los periódicos alemanes

7. Unos lápices marrones

8. Unas camisas azules

9. Unas flores amarillas

10. Los idiomas extranjeros

Explanation:

6 0
2 years ago
Which of the following would be considered enorme?
Ipatiy [6.2K]
I think the answer is Elephant
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Help me please (use the correct form of indicated verbs)
sasho [114]

Answer:

<h3>8- las clases de mi colegio <u><em>terminan</em></u> a las 3 de la tarde. </h3><h3>9- Nueve o diez estudiantes <u>llevan</u> jeans.</h3><h3>10- Un estudiante <u>lleva </u> ropa nueva.</h3>

Explanation:

4 0
3 years ago
Jacobo, por favor, _[blank]__ leche y pan del supermercado.
Nikitich [7]
  • Jacobo, por favor, traiga leche y pan del supermercado.
  • Chicos, vengan a ver televisión.
  • Raquel y Sara, lleven los platos a la cocina.
  • Julia, venga y ayude a poner la mesa.

The verbs are present from the subjunctive because it expresses <u>uncertainty</u>.

<h3><em><u>MissSpanish</u></em></h3>
8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • what is the following is not an affirmation tú command A. ¡Sal! B.¡Cómelo! C. ¡Trabaja! D. ¡Hábleme!
    11·2 answers
  • 1. la solar
    8·1 answer
  • John Travolta hizo el ________ de Edna en la película Hairspray.A. elencoB. papelC. premioD. cola
    15·2 answers
  • &gt; Click here for the audio.
    13·1 answer
  • Climax de caperucita roja
    15·1 answer
  • Please write them in question form and translate.​
    12·1 answer
  • Lesson 2 Contextos Grabar
    6·1 answer
  • Please help me with this i need the whole page done
    6·1 answer
  • 30 POINTS!!!! SPANISH ASSIGNMENT HELP
    8·2 answers
  • Las mejores posiciones para que la mujer termine mas rapido
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!