The option that's not mentioned in the passage as a way that children's media consumption is restricted is "Video game stores check customers' ID to make sure that minors do not buy violent games"
- It should be noted that there are several websites that have age restriction policies even if they're poorly enforced. The purpose of the age restriction is to warn the user that the contents of the website aren't for anyone under a particular age.
- Also, there are some types of TV shows that are shown at night. The purpose of this is to air it when children are less likely to see it. By that time, most children are asleep.
- Furthermore, movies are given ratings so that parents can know if there is any adult content in them. There are different age limits such as 13, 18, etc. For example, a movie with a limit of 18 means that anyone who isn't 18 shouldn't watch it.
- In the passage, video game stores checking customers' ID to make sure that minors do not buy violent games wasn't mentioned.
In conclusion, the correct option is D.
Read related link on:
brainly.com/question/24717984
From the Looks of it you might want to take notes of important information and look for the themes in the texts and then explain that and then pull out some important messages and then use the evidence from the texts to provide evidence to these claims and they will be your supports
Imagine. Yikes You have to much time on your hands
Answer: "For an African, whether you were sent to the Caribbean or South America, you were now part of the sugar machine."
The excerpt explains that slaves were performing similar jobs, receiving similar punishments and enduring similar suffering regardless of the colony they arrived to. Most sugar plantations followed the same system to produce sugar, and it was equally brutal everywhere. Work had to be done constantly and quickly, and slaves were punished often. The sentence that best exemplifies this idea is the first one.
Answer:
1. a) Tom goes to school every day
2. b) Mom finished her report yesterday
3. b) Nick washes his car every Saturday
4. b) They left berlin two years ago
5. d) I have already done my exercise.
6. c) Pam is drawing a nice dog at the moment
7. b) Ben won the competition today.
8. c) Liz is cooking dinner in the kitchen now.
9. b) We bought a new car recently
10. a)
11. c)
12. b)
13. a)
14. d)
15. d)
16. c)
17. a)
18. b)
19. d)
20. b)
21. a)
23. c)
24. c)
25. d)
26. b)
27. c)