1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Stells [14]
3 years ago
11

Multiply.0.86 x 2.2​

Spanish
2 answers:
Mkey [24]3 years ago
8 0
The answer to the question is 1.892
Doss [256]3 years ago
7 0

Answer:

1.892

Explanation:

You might be interested in
The teacher said to Kyaw Kyaw, "I will see you tomorrow​
Svetach [21]

Answer:

<h2>Indirect Speech :</h2>

The teacher said to Kyaw that she/he will see him tomorrow.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Complete the sentence with the appropriate form of the verbs estar and tener. Please be sure to type the answers exactly as they
AURORKA [14]
The first one is estamos
second one is tengo
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
David speaks factually about health issues in his family. In his journal, however, he expresses his feelings about them. Listen
LuckyWell [14K]

Answer:

1. Me enoja que mi abuela no deje de fumar

2. Me m.olesta* que mi padre tome muchos calmantes

3. Me sorprende que mi primo Rafael no haga ejercicio

4. Siento que ahora mismo mi tía Marta tenga gripe

5. Me alegro de que en la familia no haya más enfermedades

*I have to write "m.olesta" like that because brainly marks it as an inappropriate word

Explanation:

In this activity we have to listen to David´s statements and complete the sentences using the Present Subjunctive.

In Spanish the present subjunctive is used to express situations of doubt or denial, wishes and desires, expressing emotions or feelings.

1. Me enoja que mi abuela no deje de fumar <em> (It angers me that my grandmother doesn't stop smoking)</em>

deje is the conjugated form of the verb dejar (to quit) in Present subjunctive 3rd person singular Ella (she)

2. Me m.olesta que mi padre tome muchos calmantes <em>(It bothers me that my father takes so many painkillers)</em>

tome is the conjugated form of the verb tomar (to take) in Present subjunctive 3rd person singular Él (he)

3. Me sorprende que mi primo Rafael no haga ejercicio <em>(It surprises me that my cousin Rafael doesn't work out)</em>

Haga is the conjugated form of the verb hacer (to do) in Present subjunctive 3rd person singular Él (he)

4. Siento que ahora mismo mi tía Marta tenga gripe <em>(I`m sorry that right now my aunt Marta has the flu)</em>

Tenga is the conjugated form of the verb tener (to have) in Present subjunctive 3rd person singular Ella (she)

5. Me alegro de que en la familia no haya más enfermedades <em>(I´m happy that there aren´t any more illnesses in the family)</em>

haya is the conjugated form of the verb haber (there is/are) in Present subjunctive 3rd person singular

6 0
3 years ago
QUÉ ENSEÑA LA BIBLIA ACERCA DE
juin [17]
La trinidad es el Padre, hijo y Espíritu. Y Dios si se preocupa por sus hijos el siempre esta escuchando nuestros oraciones solo que claro el tiene sus planes y propósitos y los problemas oh sibcumstancias que pasan son parte de su plan con nosotros aunque aveces no lo entendemos.
5 0
3 years ago
Fill the blank.
storchak [24]
<h3>Fill the blank.</h3>

1. La __________ es una imagen de los huesos.

Answer 1: radiografía

La radiografía es una imagen de los huesos.

The radiography is an image of the bones.

-

2. Cuando tienes una infección, tienes que tomar.

Answer 2: antibióticos

Cuando tienes una infección, tienes que tomar antibióticos.

When you have an infection, you have to take antibiotics.

-

3. Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una __________ del médico.

Answer 3: receta

Para comprar algunos medicamentos, necesitas presentar una receta del médico.

To buy certain medicines, you need to present a doctor's prescription.

-

4. Ella está __________. La niña va a nacer el mes que viene.

Answer 4: embarazada

Ella está embarazada. La niña va a nacer el mes que viene.

She is pregnant. The girl will be born next month.

-

5. A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la __________.

Answer 5: pierna

A veces, cuando estás corriendo, te lastimas la pierna.

Sometimes, when you're running, you hurt your leg.

-

6. En cada mano tenemos cinco __________.

Answer 6: dedos

En cada mano tenemos cinco dedos.

In each hand we have five fingers.

-

7. Los órganos del cuerop con los que podemos ver son los___.

Answer 7: ojos

Los órganos del cuerpo con los que podemos ver son los ojos.

The organs of the body with which we can see are the eyes.

-

8. Lo opuesto de enfermo es __________.

Answer 8: sano

Lo opuesto de enfermo es sano.

The opposite of sick is healthy.

-

9. El lugar donde compramos los medicamentos es una ____.

Answer 9: farmacia

El lugar donde compramos los medicamentos es una farmacia.

The place where we buy the medicines is a drugstore.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Qué periodo utilizas para tus estudios en casa
    9·2 answers
  • Explain the significance of baseball in cuba. Write your answer in English.
    13·2 answers
  • Do not end your sentence in a period as the period is provided below. “It is windy.” _______.
    14·1 answer
  • Choose five of the eight questions and record your answers. Also, submit your answers to these questions in writing. Pay attenti
    9·1 answer
  • What is the numbers 1-18 in Spanish?
    13·2 answers
  • What order does autobus, el, esperan, estudiantes, los go in
    6·2 answers
  • Please help me with this.​
    6·2 answers
  • 3. Lo que está enfrente en una pintura, lo describes como...
    12·1 answer
  • Mr zubair deposits $60, 000 into a bank, which pays 4% interest that is compounded semiannualy. what will he have in his account
    15·1 answer
  • Conjugate montar - to ride and comprar - to buy​
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!