The text in this passage that mostly shows a lack of concern was the refuse dump that was left in the neighborhood
According to the passage there were inadequacies in the method through which refuse was collected.
In this particular area, it was a big problem. The people that lived in the area were made to stay in such pitiable and foul environment.
The area was so bad that there was a fear of sickness and death from this issue. But although the problem was constantly reported to the politicians, nothing was done about it.
Read more on brainly.com/question/13793268?referrer=searchResults
Answer:
We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.--That to secure these rights, Governments are instituted among Men.
<span>They undermined economic growth, Hope this helps!! :)</span>
Answer:
U.S. policy toward the region of the Persian Gulf has changed more and more often over the years more than any other foreign policy I can think of. Current U.S. policy can be traced back more than half a century. This said, the most useful place to begin to understand how we arrived where we are today is to return to the late 1960s, when Great Britain decided it could no longer sustain its commitments east of Suez.
Explanation:
Changes
In the debate over the ratification of the U.S constitution, a
Federalist would have argued that the Articles of Confederation were far
too weak, and needed to be replaced with a stronger document.