Answer:
C. the nursing assistant registry
Explanation:
Nursing process can be defined as a scientific technique used by nurses as a systematic problem-solving guide to provide nursing care to patients such as maintenance of patient safety, patient functionality and satisfaction.
The following are the steps of the nursing process in an appropriate order; Assessment, Diagnosis, Planning, Implementation and Evaluation.
OBRA is an acronym for Omnibus Budget Reconciliation Act and it is also called the Nursing Home Reform Act of 1987. OBRA defines the federal standards on how health care should be given to home patients (residents) and ensures that they receive quality treatment or care at all times.
In the United States of America, OBRA is interpreted by the U.S. Code of Federal Regulations.
The component of OBRA which indicates the active or inactive status of a nursing assistant is the nursing assistant registry. A nursing assistant is a certified health care provider but is only permitted to provide services under the supervision of a professional nurse.
The nursing assistant registry comprises of all active nursing assistant qualified to work and inactive nursing assistant who aren't qualified yet to work.
When you exercise, your body releases chemicals called endorphins. These endorphins interact with the receptors in your brain that reduce your perception of pain. Endorphins also trigger a positive feeling in the body, similar to that of morphine.
Answer:
A) Take whatever action was necessary to combat the danger.
This response would be more likely in the case of an Orwellian culture, which the author states is like "a prison" and "much easier to recognize, and oppose than a Huxleyan [world]."
B) Listen carefully to the commentator and then explain the ideas to others.
The passage suggests the opposite response: "Huxley believed that we are in a race between education and disaster, and he wrote continuously about the necessity of our understanding the politics and epistemology of media, he was trying to tell us that what afflicted people in <em>Brave New World</em> was not that they were laughing instead of thinking."
C) charge that the commentator was irrational or needlessly alarming viewers.
The passage suggests that the commentator would invite this charge: "Those who speak about this matter must often raise their voices to a near hysterical pitch, inviting the charge that they are everything from wimps to public nuisances to Jeremiahs."
D) Be receptive to learning more about the danger.
The viewers would be unreceptive to learning about the danger, because, according to the author, this world would appear benign.
Explanation:
Answer:
You could very well have a conversation with them.
Explanation: I don't completely understand your question, but you could speak to them in person, over the phone, online, or even by mail. You would speak to this person when you need to fill a prescription! Hopefully that helps.