Answer:She jumps down the hole without thinking of the consequences. She patiently waits for the rabbit to come back out of the hole.
Explanation:
Answer:
Stewards were kitchen staff.
Explanation:
On ships, stewards were typically the staff to prepare and serve meals to passengers. You can infer this by the fact they are the only group remaining in the dining area and are implied to be ship staff by the statement "...they were gossiping about their passengers."
Answer:
a. (As it is now)
Explanation:
It serves as the best thesis statement for the passage by previewing the line of reasoning of the argument, which is that cats and dogs, while different, both became domesticated for similar reasons.
The theme of this passage is A. The people must remove any government that destroys rights.
The passage states the the role of government is to protect certain rights and that if they don't, it must be abolished and changed.