what you just read it seems that
your family don't like the leader of the house hold
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Answer:
Social media marketing is any social media action you take that is unpaid. If you're posting about your blogs, sharing info with your followers, or commenting in social media groups, you're marketing. Social media advertising is any action you take on social media that is paid
i would say the anwser is most definetly C