1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
dsp73
3 years ago
8

01:38:35

English
2 answers:
AlekseyPX3 years ago
6 0

Answer:

D

Explanation:

Wittaler [7]3 years ago
3 0

answer:

knowing there would be spring

You might be interested in
Read the sentence below.
sladkih [1.3K]

The answer is Abandoned.

Since she <u>Needed</u>  to leave she <u>Abandoned</u> the pumpkin patch which means to leave behind for a reason.

8 0
2 years ago
Which statement provides supporting evidence for why the Compromise of 1850 between the North and South failed?
SVEN [57.7K]

Answer:

The correct answer to the question: Which statement provides supporting evidence for why the Compromise of 1850 between the North and South failed? would be: Northerners became strong opponents of the strengthened Fugitive Slave Act, which was part of the compromise.

Explanation:

The great Compromise of 1850, between the states of the North and those of the South, was the only way that it was possible to finally reach an end to miliary confrontation and the idea of retiring from the Union, after the Civil War. However, despite the fact that this Compromise was reached through a lot of negotiations between the two sides, there were several points on which both did not agree, and in the end, these oppositions made the whole pact fail. But none of the points against the Compromise was ever more potent in bringing the whole thing down, than the infamous Fugitive Slave Law, under which, the North agreed to return all escaped slaves to their former owners in the South. This was something the North did not agree to really, and in the end they never enforced it.

3 0
3 years ago
Match the definition to the word.
Archy [21]

Answer:

hhfwlllkhffbvldwkqhvccbbwq;kkvbweqlkbweqklhhwdbclkhklqwdkbvklhqweddbvwdqkhhvbdwqkjkccbqwfhkv

Explanation:

jckjbdwkvccbwrflhkdwdbqddqcjk;kqfwebvklkrwqekbvrewthe brb vjff vdwlcbdwkcbw,jhjwvbbwwkvbw

8 0
2 years ago
Which sentences in this passage describe Jessica's good academic habits? Since an important test was coming up, Jessica and her
Deffense [45]
Answer:
_______
The following 3 (three) sentences in the passage given describe Jessica's good academic habits:
_______________________
1)  <span>Since an important test was coming up, Jessica and her friends made plans to meet up and study at the library that evening.
_______________________
2) </span><span>Jessica meets her friends in the library to study three times a week.
_______________________
3) </span><span>In the end, Jessica decided to stay home and study by herself rather than put off her responsibilities.
__________________________
</span>
5 0
3 years ago
What does the phrase “the rose that grew from concrete” mean figuratively as used in this poem?
9966 [12]

Answer: The poet begins the poem with a question that whether we have heard about the rose that has grown out from a crack in the concrete. Refuting the laws of nature, the rose has learnt how to walk without having feet. Although it seems funny, but by focusing and realizing his dreams, it finally learnt to survive by breathing the fresh air around him. The lack of care and surrounding did not prove to bring hindrance to the rose’s growth. In the last lines, the poet expresses support by saying ‘long live’ and he claims that as the rose focused on keeping his dreams, it was able to live a long life.

 

Explanation:

3 0
3 years ago
Other questions:
  • 1. Interpret Delpheanea says foster youth are
    9·1 answer
  • What is Nixon’s MAIN purpose in writing and giving this speech?
    8·1 answer
  • Can someone write me a poem about anything? it has to have 5 lines and 4 stanzas. Thanks!
    11·2 answers
  • Personal narratives are most beneficial to which type of persuasive speech?
    13·2 answers
  • What word best fits?<br>A. ( No change)<br>B. cheers<br>C. cheering<br>D. will cheer​
    10·2 answers
  • The other players were astounded by how .......... Ronaldo is. "He is here at the training ground
    14·1 answer
  • Adding the suffix -less changes a word to mean _____. (answers to chose from below)
    12·2 answers
  • In the second paragraph, "salves him and floats him in full sail" most nearly means
    6·1 answer
  • Narrate an interesting story​
    7·2 answers
  • What it means
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!