1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
ch4aika [34]
3 years ago
15

CAN SOMEONE PLEASE HELP MEEEE

Spanish
2 answers:
nlexa [21]3 years ago
6 0

28)

a. gustan

b. gusta

c. gusta

29)

1. Lula

2. les

3. les

4. le

5. nos

6. les

30)

1. ella

2. ellos

3. ustedes

4. usted

mestny [16]3 years ago
5 0
<h3>28 For each of the following sentences, write the correct form of gustar.</h3>

1. A Simón y a Regina les _____ el ajedrez.

Answer 1: A Simón y a Regina les gusta el ajedrez.

Translation 1: Simon and Regina like chess.

2. A Norman le _____ los videojuegos.

Answer 2: A Norman le gustan los videojuegos.

Translation 2: Norman likes video games.

3. A Ginny le _______ el libro de terror.

Answer 3: A Ginny le gusta el libro de terror.

Translation 3: Ginny likes the horror book.

<h3>29 A Spanish exchange student is trying to figure out what his friend like to eat. Provide the correct pronoun forms to complete his sentences below.</h3>

(1) _____ gusta la comida china. A Patricia y a Juan (2)____ gusta la comida mexicana. ¿A vosotros (3)____ gusta la comida italiana?

A Berta(4)_____ gusta el helado pero a nosotros (5)____ gusta la pasta.

¿Y tú, Kara? ¿Qué (6)____ gusta más (the most)?

(1) Me gusta la comida china. A Patricia y a Juan (2) les gusta la comida mexicana. ¿A vosotros (3) os gusta la comida italiana?

A Berta (4) le gusta el helado pero a nosotros (5)nos gusta la pasta.

¿Y tú, Kara? ¿Qué (6) te gusta más (the most)?

<h3>30 For each of the following sentences, indicate what subject pronoun (ustedes, ella, usted, or ellos) le or les stands for.</h3>

1. A Verónica le gusta la música.

Answer 1: ella

2. A Claus y a Jorge les gustan los deportes.

Answer 2: ellos.

3. A Jamal y a usted les gustan los videojuegos.

Answer 3: ustedes.

4. Profesor, ¿Le gustan las películas de terror?

Answer 4: usted.

\textit{\textbf{Spymore}}​

You might be interested in
Qué causas posibles provocaron la caída de la civilización de teotihuacán según los videos?
Levart [38]
Are you looking for a translation?
8 0
3 years ago
Ejemplos de fenómenos con el movimiento ondulatorio<br><br>​
Oksanka [162]

Explanation:

El sonido producido en la laringe de los animales y de los hombres que permite la comunicación entre los individuos de la misma especie.

<em>Por</em><em> </em><em>ejemplo</em><em>:</em><em> </em><em>Cuando</em><em> </em><em>se</em><em> </em><em>lanza</em><em> </em><em>una</em><em> </em><em>piedra</em><em> </em><em>a</em><em> </em><em>un</em><em> </em><em>estanque</em><em>, </em><em>las</em><em> </em><em>hondas</em><em> </em><em>electromagnéticas</em><em> </em><em>son</em><em> </em><em>producidas</em><em> </em><em>por</em><em> </em><em>emisoras</em><em> </em><em>de</em><em> </em><em>radio</em><em> </em><em>y</em><em> </em><em>televisión</em><em> </em><em>ETC</em><em>.</em>

6 0
3 years ago
En el baño hay una....
otez555 [7]

Answer:

In the bathroom there is a .... Your answer: shower sink stove toilet

Explanation:question and answer for this

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Lee y escoge la opción con la palabra o palabras correctas para completar la frase. Read and choose the option with the correct
HACTEHA [7]
The answer would be “ir de viaje” which means to go on a trip.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which verb form best completes this sentence?
UkoKoshka [18]
supe, is the correct answer.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Leer: Contesta la preguntas estilo AP
    14·2 answers
  • Vosotros ___________________ al restaurante sin Angela.
    6·1 answer
  • Considere a dica apresentada e indique o nome da figura de linguagem que responde a pergunta: quem sou eu?
    5·1 answer
  • SPANISH ONE HELP!<br><br> thanks!
    10·2 answers
  • La capital del país es Santo Domingo y es un centro popular del ecoturismo.
    14·2 answers
  • In the sentence Ustedes _______ la manzana what is the correct form of ver
    8·1 answer
  • tener saber vender comprar trabajar seguir estudiar dedicarse ser aprender 1. El Sr. Paz es abogado. 2. Carmen es una mujer de n
    5·1 answer
  • Why are candles laid out on the Day of the Dead?
    11·2 answers
  • Select the correct answer.
    6·2 answers
  • Question 6(Multiple Choice Worth 1 points)
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!