They are not in the cartoon above because they wouldn't fit. i think that may be the correct answer.
The main conflict that happens in this story is between Jay Gatsby, Daisy and Tom. Daisy and Tom are married together. Daisy knew Gatsby years before she met Tom and they were madly in love, until Gatsby had to go away for years. Daisy had then met Tom and they got married.
Answer:
There are exatly 570 million farms in the world
Explanation:
The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.