It would be good to know the context of your question. When you say "based on the passage," perhaps you could attach a screen shot of the passage you're looking at.
Nevertheless, even without such context, I would lean toward saying the answer is that "the Soviet government would do whatever it could to stay in power." I'm guessing you're talking about events as the Soviet Union was nearing its dissolution and Boris Yeltsin was leading Russia in a move to declare its own sovereignty separate from the USSR. The Soviet leadership did not give in to that movement willingly.
Answer:
Vibrio cholerae bacteria.
Explanation:
Cholera is a severe diarrheal sickness caused by the V. cholerae bacterium infecting the bowel. When people consume cholera-contaminated food and water, they can become ill. The illness is frequently moderate or asymptomatic, but it can also be severe and life-threatening.
Answer:
It depends on what religion you are referencing. But usually its pastors, rabbis, or popes. Or the Allamah in Islam
Answer:
c. objects
Explanation:
I think it means an object or a thing. It means an object made by a human, usually historical or cultural.
May I please have Brainliest??!!!
I'm from in the united states and there hasn't been a female president yet, so i'm not really sure what country you are talking about?