Hello. You forgot to add the information that must be evaluated so that this question can be answered. Also, you forgot to say that this question is about the article "See if I care". The information to be evaluated is:
"[Grady Maxwell] has grown in my mind over the yars, and so too has his importabce to my story
Answer:
According to the information above, the narrator spent her years maintaining a certain grief from Grady Maxwell, which indicates that the narrator did not release her bitterness at losing her job
Explanation:
As we read the text, we can see that the narrator blames Grady Maxwell for the loss of her job and for all the defeat she went through as a result. Even over the years, the narrator reveals that she never stopped thinking that Grady Maxwell is her greatest enemy and the main responsible for her defeat. She claims that she doesn't hate him, but the narration allows us to realize that she maintains a strong hurt and a certain anger for everything she believes he has caused.
Answer:
i heard my mother calling for me to come inside, but it was my job to herd the cattle, so i was not able to go in yet.
Explanation:
:)
He feels disgusted by the wasteful nature of war.
Hope this helps!
The purpose of this passage is to clarify what a UFO is. The passage tells you that even though UFOs often star in science fiction movies, most UFOs are actually aircraft, kites, clouds, meteors or rocket debris. It also cites a famous case in order to provide evidence for their claim.
We need the article in order for it to be complete