I personally believe that the right answer is C. Other overpopulation results in more living organisms, and since the pollution has intoxicated the living, they die releasing the carbon into the soil. So there is high amounts of carbon and less of the organic compounds because the overdose on carbon.
The president s of the united states
Answer: B. the amount of fresh water required to mix and dilute pollution in the water.
Explanation:
a grey water footprint is the volume of fresh water that has ben assimulated to pollutants baced on back ground concentration and compisision it also test ambiant water standards to see the quality of the water it has a certain standered that has to be exceded in order to pass as clean water the cleaner the better it is for the ecosystem the minerals and life need the freshest water to drink (no that just is for fresh water sorces) but it is also used for the acidity of the ocean it needs to stay a certain saltyness or the fish and aquatic life will have to relocate or they will just die.
Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".
Brazil has the most area of tropical rainforests