Answer:
Ano po yung question? what's the question?
Answer:
Taste and Smell
Explanation:
That's what you would focus on while eating the food so that's what you use to describe it.
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
Answer:
Después de mucho planear y estudiar los posibles lugares donde podría estudiar en el extranjero, decidí pasar una temporada en España. Como quiero hablar este idioma con fluidez, nada mejor que estudiarlo en su país de origen. Además, como estaré en Europa, me gustaría ir a otros países europeos, cuando no esté en mis días de escuela, para aprender más sobre otras culturas.
También quiero ser muy sociable con los españoles y conocer a varias personas, para poder comunicarme mejor y mejor en ese idioma, además de planear ir a varios lugares turísticos para tener buenos recuerdos sobre mi estadía en el país.
Explanation:
The above text was written following the instructions shown in the question. Using the verbs “to be”, “to know”, and “to go to” + an infinitive, which are highlighted in bold, in addition to showing the plans for a trip to a Spanish speaking country. The trip was planned for the near future and has activities that include language learning.