1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sladkaya [172]
3 years ago
6

The ideas of Enlightenment philosophers were

English
1 answer:
Alla [95]3 years ago
5 0

Answer:

I believe it is 2, faith in human reason.

Explanation:

The Enlightenment was an intellectual and philosophical movement that dominated the world of ideas in Europe during the 18th century, "The Century of Philosophy." Central to Enlightenment thoughts were the use and celebration of reason. The goals of rational humanity were considered to be knowledge, freedom, and happiness.

Apologies if I am incorrect.

You might be interested in
Esperanza looked down at Silvia's dirty hands. Silvia grinned up at her and Esperanza's first thought was to pull her hand away
Vladimir79 [104]

Answer:

A

Explanation:

Esperanza looked down at Silvia's dirty hands. Silvia grinned up at her and Esperanza's first thought was to pull her hand away and wash it as soon as possible. Then she remembered Mama's kindness to the peasant girl on the train - and her disappointment in Esperanza. She didn't want Silvia to start crying if she were to pull away. She looked around at the dusty camp and thought that it must be hard to stay clean in such a place.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
HELP!HELPPPPPPPPPPPPP!!!!!ASAPPPP
Sveta_85 [38]

Answer:

Vague

Explanation:

Sorry i'm a bit late- but the test talks about memories not being very clear and our brains filling in gaps with common knowledge. The definition of vague is "Of uncertain, indefinite, or unclear character or meaning." So it describes how memories are unclear

:)

6 0
3 years ago
What is the meaning of the word adept as used in the passage? Use the antonym clumsy as a context clue to help you determine the
klasskru [66]

Answer:

Adept means skilled or good. Should be something along the lines of that.

Explanation:

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
What Do Rocks And Minearls have in common
Nimfa-mama [501]
Rock and minerals are both considered to be natural substances and this is what they have in common.
4 0
3 years ago
What i have learn
Artemon [7]

Answer:

Thinking is the correct answer. According to me

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which of these statements from The Diary of Anne Frank reflects a conflict between two characters?
    14·2 answers
  • At the conclusion of the story, the animals’ quality of life is _____ the pigs and dogs.
    14·2 answers
  • Read the script. Liam: We have everything set up for our Bingo Night fundraiser, so now all we have to do is wait. Jean: Shouldn
    5·2 answers
  • Which is the effect of douglass being forbidden from receiving an education from mrs.auld?
    12·2 answers
  • The narrator says about Miss Taylor that “the mildness of her temper had hardly allowed her to impose any restraint” in order to
    12·2 answers
  • Read the passage.
    15·2 answers
  • Why is lady Macbeth cruel in act 1 scene 5?
    10·1 answer
  • Why was el greco successful during his lifetime
    6·1 answer
  • Write a summary of Romeo and Juliet 5-7 sentences. From beginning, middle, and end. Leave out minor details.​
    9·2 answers
  • What is the difference between the words “escaped” and “escaping?”
    6·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!