Answer:
They demonstrate Sinbad's respectability and his generosity toward the porter.
Explanation:
In this passage, Sinbad's respectability and generosity are obvious from the way he is being described by the speaker. He tells us that Sinbad is magnificent, and that his is a noble company. However, the speaker also tells us that Sinbad was generous, as he invited the porter to sit next to him, poured him some wine and asked him his name and occupation. Therefore, these phrases demonstrate Sinbad's respectability and generosity.
Answer: The sunken city of Atlantis has never been found, and many critics assume that Plato invented the story of Atlantis to warn people what might happen if they continue with their habits.
Explanation:
Atlantis is a lost city which was first mentioned in Plato's dialogues, around 360 B.C.
Many critics assume that Plato created the whole story of Atlantis, to support his philosophical theories. In his work, Plato often included the elements such as utopian societies, corruption, human habits, etc. Therefore, Atlantis could be interpreted as his attempt to warn people of the gods' punishment for their habits. This theory is supported by the fact that there are no records of the existence of Atlantis apart from Plato's dialogues. Moreover, no trace of the sunken city has ever been found by the oceanographers.
Answer: it is an objective summary because it explains events without offering an opinion.
Explanation: Objective summary is the explanation of an events with the exclusion of irrelevant details or personal opinion. It is a short statement or paragraph that summarize the major ideas or plot point. When writing an objective summary, the central ideas from the passage or article should be focused on and enough should be written to express the central idea. It is usually a shortened text based on your understanding of the full text theme and without the incorporation of your own personal feeling or idea.
Answer:
John and I are meeting tonight
Explanation:
I`m assuming the underlined word is dearth, so
the answer is a. shortage