In medieval times, religion played the central role of government over a kingdom. The bishops were the king's advisors and the church was responsible for schooling, land grants and partitions, marriages, developing soldiers for the Crusades and healing the sick or infirm. They also judged crimes.
<span>Classic Philosophy during those times were heavily suppressed - Augustine being a prolific bastion that lead to the Dark Ages. It did not re-emerge until the Renaissance began.</span>
Answer:
No, you will not be charged
Answer:
Describe any experiences you have had with reading, reporting, or writing about books.
Explanation:
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1