1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
mariarad [96]
3 years ago
8

The probability of randomly selecting a female from a group of 25 elementary school teachers is . Which of the following describ

es the likelihood of selecting a female elementary school teacher? A. neither unlikely nor likely B. likely C. unlikely
Mathematics
1 answer:
nirvana33 [79]3 years ago
7 0

Answer:

it is likely that a female will be picked

Step-by-step explanation:

the probability of selecting a female = 21/25....or 84%

You might be interested in
I need to find the answer to this question and please explain how.
deff fn [24]

Among the given statements, the true statements are:

  • If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.
  • The number 119 is a composite number.

In the question, we are asked for the true statements among the given options:

1. All even numbers are composite numbers.

Answer - False

Reason - 2 is an even number, which is not a composite number.

2. If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.

Answer - True

Reason - If any number, n, is divisible by any two numbers, x and y, then it is also divisible by their LCM, and the LCM of 3 and 4 is 12.

3. All prime numbers are odd numbers.

Answer - False

Reason - 2 is a prime number, which is not odd.

4. The number 119 is a composite number.

Answer - True

Reason - The number 119 is a composite number, as it is not a prime number, as it is divisible by 7 and 17 too, other than 1 and itself.

5. 12 is a factor of 6.

Answer - False.

Reason - When 6 is divided by 12, the integral quotient that we get is 0, and the remainder is 6, but for any number x, to be a factor of y, on dividing y by x, the remainder should be 0.

6. If a number is divisible by 6 and 4, then it is also divisible by 4.

Answer - False

Reason - If any number, n, is divisible by any two numbers, x and y, then it is also divisible by their LCM, and the LCM of 6 and 4 is 12.

Thus, a number divisible by 6 and 4 is divisible by 12 but not necessarily by 24. Example 12 is divisible by both 6 and 4 but not divisible by 24.

Thus, among the given statements, the true statements are:

  • If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.
  • The number 119 is a composite number.

Learn more about divisibility at

brainly.com/question/26789053

#SPJ9

8 0
2 years ago
List the members of P(fa, b, c, d}). Which are proper subsets of fa, b,c, d)?
ankoles [38]

Answer: As i understand, the set is P = {a,b,c,d}

then all the proper subsets are all the sets that belongs to P, that are different of P. Then A is a subset of P if all the elements of A belongs to P, but A is not equal to P

this is:

the sets of one element : {a}, {b}, {c}, {d} and the null set; ∅

sets of two elements: {a,b} , {a,c} , {a.d}, {b,c}, {b,d}, {c,d}

sets of three elements : {a,b,c}, {a,b,d}, {a,c,d}, {b,c,d}

and there arent sets of 4 elements or more.

6 0
3 years ago
There are 6 green marbles, 11
algol13

Step-by-step explanation:

green: 6/4

red: 7/4

this is all i know

8 0
3 years ago
What is half of 4 2/7 divide by 2
uranmaximum [27]
1.07142857143this is the answer i'm sure

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
4/9 as decimal show your work
Fed [463]
    4/9 

= 0.44444444

= Rounded to 0.44

The correct answer is 0.44
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Determine the value of y in the equation: -5y-9=-(y-1) (show all work)
    15·1 answer
  • PLEASE HELP ASAP BIG POINTS
    11·2 answers
  • Families USA, a monthly magazine that discusses issues related to health and health costs, surveyed 20 of its subscribers. It fo
    14·1 answer
  • Helpppppp me plzzzzzz
    7·2 answers
  • Halla la fracción generatriz de 32,3454545...
    9·1 answer
  • Find the volume of the shaded solid
    13·1 answer
  • What is the area of the circle?
    12·1 answer
  • Hank and Lynn are both paying off car loans. • Hank paid $2,000 upfront when he bought his car, and he pays $200 each month. • L
    11·1 answer
  • WILL MARK FOR BRAINLIEST
    10·1 answer
  • F(x)=-5x-4 and g(x)= -3x-2, find (f-g)(x)
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!