1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
yan [13]
3 years ago
8

Who settled in America colonies and why

English
2 answers:
Tema [17]3 years ago
6 0

Answer:

jhon quinsy adams

Explanation:

liubo4ka [24]3 years ago
4 0

Answer:

The Spanish were among the first Europeans to explore the New World and the first to settle in what is now the United States.

Explanation:

The priority locations for Spanish occupation were the Caribbean islands, South America, and Mexico. Expanding to the north and planting settlements in "Florida" was a low priority.

The motivations for colonial expansion were trade and the spread of the Catholic faith through indigenous conversions. Racial mixing was a central process in the Spanish colonization of the Americas, and ultimately led to the Latin American identity, which combines African, Hispanic, and Native American cultures.

You might be interested in
In a comparison and contrast essay a point by point organization allows you to discuss?
vova2212 [387]
What are the similarities and the diffrences and the conclusion sorry if I am not correct

3 0
3 years ago
Does anyone have flashcards for me to study for my English 9 semester one exam? My virtual class doesn't give me anything to stu
8_murik_8 [283]
I know Quizlet has English 9 semester exam flash cards. There’s a bunch you can study from you just have to search it up
8 0
3 years ago
Read the excerpt from The Miracle Worker.
Morgarella [4.7K]

This question is missing the options. I've found them online; they are the following:

Which word best describes Annie in this excerpt?

A. intelligent

B. reckless

C. confident

D. polite

Answer:

The word that best describes Annie in this excerpt is:

C. confident

Explanation:

Let's take a look at the following line from the excerpt:

<em>ANAGNOS: Annie, be- humble. It is not as if you have so many offers to pick and choose.</em>

<u>It is the line above that reveals what we need to know about Annie. Anagnos is telling her to be humble because, at this moment, she sounds overly confident. She even says she only has trouble when she is right, and that she is not the one to blame if she has trouble so often. Annie's confidence is actually quite close to becoming arrogance. She is willing to behave, but Anagnos still feels the need to tell her to be humble.</u>

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
3. Which statement about Spot is false.
Gnoma [55]

Answer:

B.

Explanation:

Spot sounds like a firefighting dog.

8 0
3 years ago
Read the passage.
8090 [49]

The correct answer would be C. Between classes, during lunch, and sometimes on the bus.

The passage clearly states that cell phones must be in their lockers or vehicles, so cell phones cannot be used during class. It also states that cell phone use is acceptable if it does not distract others or affect their punctuality.

Lastly, the passage states the cell phone use on the bus is determined by the bus driver, so you would be able to sometimes use your phone on the bus.

Hope this helps!

3 0
3 years ago
Other questions:
  • The vacation started, and we went hiking with just Sara and Wendy. What is the modifier or modifying phrase in the sentence?
    11·1 answer
  • Select the correct text in the passage.
    12·1 answer
  • in A poem to my daughter why would Yeats want his daughter to “think opinions are accursed”? How might this differ if he had a s
    6·1 answer
  • Essay about disadvantages and advantages social networking sites . can you suggest me some essay​
    11·1 answer
  • Dr. King in "I Have a Dream" utilizes repetition and words that have strong connotations to persuade the audience to want to wor
    14·1 answer
  • + What has been something positive you've experienced with distance learning?​
    5·2 answers
  • Pls help
    15·1 answer
  • Select the correct answer.
    13·2 answers
  • Help me do this please guys
    13·1 answer
  • In the early 1900's most people read newspapers daily. That was their main source of information. How did that impact their unde
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!