Answer:
After the wrestling match, Johnny saw his father sobbing over his childhood pictures. The father was reminiscing about how his own father had raised them in such a relationship, the very same way he's doing now. This seems to be suggestive of his remorse and regret in how he had acted all along.
So, this act seems to signal a change in him while also most probably, a change in the father-son relationship. Thus, we can say that they will reconcile.
Explanation:
Chris Crutcher's short story "The Pin" revolves around the father-son relationship. The two major characters Johnny Rivers and his father Cecil B. Rivers' relationship is infused with jealousy, perfection, and a strained family relationship which culminated in their wrestling duel which seemed to finally mend their broken connection.
Amidst their strained father-son relationship, the duo got the chance to 'figure things out' between them when there's a student-parents' game in school. This power struggle's wrestling match was an intense one but which eventually ended with Johnny winning the game. Despite the offer of his hand to his father, he was rejected twice. But towards the end of the story, <u>when they got home, we see the father sobbing over his child-rearing methods, reminiscing that he's doing exactly how his own father had done to him.
</u>
This outburst seems to suggest a change in the father. So, we can assume that the <u>father-son duo will reconcile despite their previous differences and start a new, loving relationship</u>.
The answer is:
It suggests that Ben's father's intellectual curiosity is a positive trait.
According to the passage, Ben's father inquisitiveness and intense desire for knowledge equals U.S. president's Abraham Lincoln's curiosity. As a result, he takes his family on holiday from Michigan to South Dakota in a comfortable trailer to go camping and see waterfalls, forests and Mount Rushmore.
<em>The goal of explaining why the majority of Indians stayed in the colonies </em>is the goal the passage addresses.
" ....it offered a new life ..... the authorities began to make a new offer to Indian workers...." The indians could get a small plot of land , if they grew sugar there.
Banana because bola is not a common noun it’s a proper noun and hates is a verb
Answer:
Here I will put 10 titles, and you can pick which one you like!
- Save You and Me
- A Good Planet Is Hard To Find
- If You Can't Reuse It, Refuse It
- Don't Let Our Future Dry Up
- Global Warming Is Global Warning
- Waste Water Today, Live In Desert Tomorrow
- Raise Your Voice Not Pollution
- Our Earth, Our Habitat, Our Home
- Plant Trees Take A Pledge.
- Trees Are Life, Don’t Cut Them.
Hope this helps! <3