1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Rasek [7]
3 years ago
7

Based on the context of the passage, which word means developed?

English
1 answer:
MrMuchimi3 years ago
7 0

Answer:

evolved

Explanation:

The word develop means <u>growing or advancing into another stage.</u> In the passage, it is only the word "evolved" which means developed. It means that overtime, the birds gradually changed from carnivorous avian dinosaurs to their current form now due to adaptation. This is a gradual advancement in their form, which means they've truly developed in the years.

You might be interested in
What element should readers consider when exploring how different literary genres approach the same subject
wel
The ease of difficulty with which the subject can be analyzed
because it allows the reader to see what genre "fits" best with the subject or theme in question.<span />
7 0
3 years ago
What is Odysseus trying to accomplish? "All that you say is true, how well I know. Look at my wise Penelope. She falls far short
Anuta_ua [19.1K]
I would do with. #4 i read this story be4
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
1When it comes to fiction, there are many genres. 2Some authors choose to write action adventures, while others enjoy science fi
aliya0001 [1]
The best answer to the question that is being stated above would be the sentence that is numbered one (1): 'When it comes to fiction, there are many genres'. The next sentences are only subtopics and only support the main idea that are lots of genres for fiction.
4 0
3 years ago
Which of the following happens LAST in the story Charlotte’s Return to School?
Anon25 [30]
Mrs. Germane praises Charlotte for her high test score.
8 0
3 years ago
explain how john denver connects his personal exprience with music censorship to the possible creation of a national panel to re
ziro4ka [17]

When John Denver testified at the Senate in 1985, he was really upset that the lyrics in his song "Rocky Mountain High" were misinterpreted as drug related lyrics by people who had never been to the Rocky Mountains. For him, suppression of society begins with censorship of spoken and written word, as it happened in Nazi Germany, and it mustn't be tolerated in any democratic society. People should be free to choose what content they want them and their children to access to, and artists should be free to express themselves in any way they feel like to.

Thus, although he was strongly against any kind of censorship, he considered that there was a need for the creation of a national panel to review lyrics so that artists wouldn't get banned in vain, since this affected their reputation and work. The panel should only warn the consumer of such content.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Experts/ace<br> Helpppppppp
    15·1 answer
  • What stereotype about doctors emerged during the industrial and scientific revolutions ?
    8·2 answers
  • Match the underlined words in the lines from John Milton's Paradise Lost with their definitions. You may use a dictionary or any
    7·2 answers
  • Which of the following is not a propaganda technique?
    6·1 answer
  • This question has three steps. First, find the adjective in the sentence below. Then, decide which noun that the adjective descr
    14·1 answer
  • Explanation in a body paragraph is... ?
    10·1 answer
  • Both similes and metaphors are literary devices known as figurative language.
    8·1 answer
  • B. Make one sentence from two by using relative clause.
    15·2 answers
  • The story MOST LIKELY takes place in​
    8·1 answer
  • What does the girl see that she considers beautiful? Why is she reluctant to find beauty in her situation?
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!