The descriptions, actions, and quotations given in the passage tell us that the subject is silly and she could not understand her conversation with the vet.
The given passage has been taken from "Bone Detective: The Story of Forensic Anthropologist Diane France, Lorraine Jean Hopping"
The passage talks about a conversation between the vet Mary and Diane. Diane was told that alginate was a pink gummy material used to make moulds of teeth.
Diane was silly and so innocent that she thought the same could be applied on humans. She used it on her tongue without even realising that is is meant for animals.
Therefore, the descriptions tell us that the subject was silly.
Learn more about Reading passages on brainly.com/question/12555695
#SPJ10
Answer:
u did not add a text to your question you can ediit it and i will help you.
Explanation:
Answer:
The testimony of Martha's neighbor, Benjamin Abbot, proved the investigation of Martha's husband and children.
Explanation:
Martha Carrier was the first woman accused of witchcraft in Salem. El countered the accusations, called her accusers crazy, maintained her position on her innocence and despite being arrested, refused to admit that she was a witch. After being accused by the Salem teenagers, other people testified against Martha, including her neighbor, Benjamin Abbot, who claimed to have been seriously ill after arguing with Martha.
Abbot's testimony created a distrust towards people living with Martha and triggered an investigation for signs of witchcraft in her children and her husband.
Tone is the attitude of the author towards the audience, and mood is the attitude of the author towards the subject.
Please make brainliest answer, I need one more <3