D. It sounds like it should be the topic sentence because it's less specific, letting the writer explain why their day was long and exhausting.
1) It was quite necessary not only for Buck, but also for others struggling to survive in the wild North. If he hadn't killed Spitz it it could have been very dangerous for others because he was very aggressive due to the hunger. Even though he was the leader, blinded by hunger he could do anything to survive, forgetting about the rest of dogs.
2) If he hadn't died he could have get many other innocent lives, like he had done to Curley. This character yielded to the external conflict of the harsh wild conditions, and his instings were much more powerful than his sense of justice so he could have bring harm until he reached his own safety.
Answer:
quiet
Explanation:
The word in the passage which defines sedate is quiet.
The passage was taken from the poem "An essay on Man".
The poem "An essay on Man" was published in the year 1733-1734 by a man called Alexander Pope. Alexander Pope who lived between the year 1688-1744 was regarded and known as one of the prominent English poets and the leading poet during the early years of the eighteenth century. The poem in question was dedicated to Henry st John, The 1st Viscount Bolingbroke. This is the reason behind the opening line "Awake, St John". It is an effort to vindicate or exonerate the ways of God to Man