1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
hodyreva [135]
4 years ago
5

PLEASE ANSWER ASAP WILL MARK AS BRAINLIEST

English
2 answers:
Anon25 [30]4 years ago
8 0

The correct option is C. Going to college shows that Mr. J.P. is smart and that he works harder than Fanny’s brothers do.

In the excerpt, the narrator says that Mr. J.P. has proved to be superior at University which means that he has gone to college. Moreover, the narrator also states that he is a scholar and that Fanny's "idle" brothers would "ill bear a comparison" with him. The narrator implies that Fanny's brothers are lazy because of the word "idle" used to described them. Moreover, by saying "ill bear a comparison", the narrator implies that if you compare Fanny's brothers and Mr. J.P., Mr. J.P. would definitely have more positive traits and characteristics than Fanny's brothers.

Alexeev081 [22]4 years ago
8 0
The only one that makes any sense from the given is
<span>
C- going to college shows that mr. j.p. Is smart and that he works harder than Fanny’s brothers do </span>
You might be interested in
After she left, we realized how much we liked her, and we hoped she’d return soon
Serhud [2]
What’s ur question?
5 0
3 years ago
Question 3 of 10
Leokris [45]

Answer:

She realized the wolves would soon depart for their nomadic winter life.

Explanation:

The open tunnel was used as a shelter for the young as they grew up and became strong enough to walk and run. This moment indicated that the wolves would begin their migrations and live like nomads during the winter. It was this thought that scared Miyax, as she saw that the cubs had already reached the strength necessary for the migration, which meant that the wolves would soon be gone.

7 0
2 years ago
The future perfect tense of verbs _________________________.
JulijaS [17]

Answer:

B) describes an action that will begin in the future and will be competed by a specific time in the future

Explanation:

The future perfect tense of verbs indicates that an action will have been completed (finished or "perfected") at some point in the future.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read the passage from "Initiation."
Novay_Z [31]
Maybe character vs self???
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What was the purpose of Winston Churchill’s “Blood, Toil, Tears, and Sweat” speech?
RoseWind [281]

Answer:

B

Explanation:

This speech has become well known as the first of many morale-boosting speeches made by Churchill to inspire the British to keep fighting against a seemingly invincible enemy — Nazi Germany.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Which of these sentences has context clues to help find the meaning of the word "obsolete"? 1. The valuable foot-pedal sewing ma
    6·1 answer
  • 12. Which of the following is a compound sentence?
    12·1 answer
  • Read the following thesaurus entries.
    6·1 answer
  • In a vertical relationship between an employee and supervisor, who must do most of the adjusting?
    6·1 answer
  • What is the main goal of the Constitution as stated in the Preamble?
    7·1 answer
  • Can someone please help me !
    10·1 answer
  • What do the piano players and the man pacing the second floor symbolize?
    15·2 answers
  • Which is the most effective paraphrase of the passage?
    13·2 answers
  • Meaning of
    7·1 answer
  • What part of speech is late?​
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!