Answer:
After I bit my tongue, it took several seconds for the pain to subside.
Explanation:
I think this is the correct answer because subsides definition is to become less severe/violent/intense.
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
Roger's conflict for what?
Answer:
Many countries practice required voting. Writer Chris Weller shows that some experts, including former US president Barack Obama, think that the United States could benefit by requiring voting. President Obama said, "It would be transformative if everybody voted."
Explanation: sample responce