1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
KonstantinChe [14]
3 years ago
15

Answer the following questions in complete Spanish sentences. ¡Cuidado! Some questions are asking about now (present tense), and

others are asking you about past events (preterite tense).
1. ¿Cómo es tu dormitorio? ¿Está ordenado o desordenado?
2. ¿Prefieres barrer o pasar la aspiradora?
3. ¿Hay un lavaplatos en tu casa? ¿De qué color es el lavaplatos?
4. ¿Te gusta limpiar? ¿Limpias mucho? ¿Quién limpia tu casa?
5. ¿Dónde pones el detergente?
6. ¿Adónde fuiste ayer?
7. ¿Adónde fueron tú y tu familia durante el verano?
Spanish
1 answer:
daser333 [38]3 years ago
7 0
<h3>Answer the following questions in complete Spanish sentences.</h3>

1. ¿Cómo es tu dormitorio? ¿Está ordenado o desordenado?

Answer 2: Mi dormitorio es una habitación grande. Mi dormitorio siempre está ordenado.

My bedroom is a large room. My bedroom is always tidy.

-

2. ¿Prefieres barrer o pasar la aspiradora?

Answer 2: Yo prefiero pasar la aspiradora.

I prefer to vacuum.

-

3. ¿Hay un lavaplatos en tu casa? ¿De qué color es el lavaplatos?

Answer 3: Sí, en mi casa hay un lavaplatos. El lavaplatos es de color blanco.

Yes, in my house there is a dishwasher. The dishwasher is white.

-

4. ¿Te gusta limpiar? ¿Limpias mucho? ¿Quién limpia tu casa?

Answer 4: Sí, me gusta limpiar. Sí, yo limpio todos los días. Yo limpio mi casa.

Yes, I like cleaning. Yes, I clean every day. I clean my house.

-

5. ¿Dónde pones el detergente?

Answer 5: Yo pongo el detergente dentro de la lavadora.

I put the detergent inside the washing machine.

-

6. ¿Adónde fuiste ayer?

Answer 6: Ayer fui al Museo del Prado.

Yesterday, I went to the Prado Museum.

-

7. ¿Adónde fueron tú y tu familia durante el verano?

Answer 7: Mi familia y yo fuimos a Galicia durante el verano.

My family and I went to Galicia during the summer.

-

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

You might be interested in
1. levantarse / a / las siete 2. cerrar / las ventanas 3. limpiar / la casa / hoy 4. depositar / el cheque / en / el banco 5. se
dexar [7]
1. Yo me levanto a las siete.
2. Las ventanas estaba cerradas.
3. Hoy voy a limpiar la casa.
4. Necesito depositar el cheque en el banco.
5. Me sentaré en el sofá.
6 0
3 years ago
Is the verb salir written correctly in the following sentence:
salantis [7]
No
It’s is actually writen “tu saliste anoche con tus amigos”
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Sra., ________________ la bolsa en la mesa.
Kaylis [27]

Answer:

The correct answer is, <em>ponga</em>

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Lee y escoge la mejor respuesta. Read and select the best answer.
pychu [463]

La cuidad *La sorprendió mucho para bien.*

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Fill in the blank using the ques in parentheses.
PolarNik [594]
I think the answer is sali
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • If you were attending the flower festival in El Salvador, what is one thing you would do to prepare? (FLVS)
    7·2 answers
  • Es uno de los productos que exporta costa rica
    6·1 answer
  • Y, ¿señor, _____________ cómo es la vida de los estudiantes?
    10·2 answers
  • WHAT ARE THESE IN SPANISH
    9·1 answer
  • Contesta la pregunta con oración completa. (Answer the question with a full sentence.)
    15·2 answers
  • Which verb correctly completes this sentence?
    15·2 answers
  • Please help thanks!!
    12·1 answer
  • Tú<br> el ganador.<br> O a. fuimos<br> Ob. fuiste<br> Oc. eramos<br> O d. fue
    9·2 answers
  • HELP ME PLZZZ!!!! Read the passage and the question. Then, select the best answer. ¡Saludos, Micaela! Te invito a mi fiesta de c
    12·2 answers
  • PLS HELPPPP
    13·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!