ANSWER
That parents should be ready for changes to come when their children grows up. Parents must learn to accept that they cant control thier children til eternity. Children needs to explore and discover their identity along the way. But without forgetting,parents, who gave them the privilege to be in this world. Respect for parents should still come in the first place.
Although there is a cure, it is not instantaneous is that best illustrate the admiring tone by the author.
<h3>What is the
concept of the
passage?</h3>
In this sentence, President Reagan talks about the options available to the United States for economic recovery. Even while he claims that economic recovery is difficult, it is not impossible.
In addition, he asserts that although a therapy may not be available right away, one is available. He is prepared to fight to bolster the economy once more, as evidenced by the fact that he has this viewpoint.
Thus,Although there is a cure, it is not instantaneous.
For more information about concept of the passage, click here:
brainly.com/question/23464525
#SPJ1
(D) pig fly
It shows the action which is being done upon the subject of the sentence which is the pig.
The dog barked angrily then wagged its tail happily (the awnser is then)
Answer:
The correct answer would be option D.