Answer:
Technology is playing a pivotal role in helping humans work more effectively. Imagine a robot doing some of the major tasks of managers like using data to evaluate. For example, if you run an essay writing service, you can use robots to humans, so at the end of the day you may not always achieve the desired ROI. 4.
Explanation:
Answer:
by using a simpler sentence structure
Explanation:
The writer could best improve his or her sentence fluency by using simpler sentence structures.
For example, the writer could divide the underlined sentences into shorter sentences to avoid using too many clauses in one sentence.
Spending time in nature is a great way to relax after a long, busy day at work or at school. When they explore the great outdoors, people who feel stressed at the end of the day can refresh themselves with a walk in the woods, where they can find themselves feeling happier and more content, which is always a good thing. While enjoying the fresh air and natural light, they can look at wild animals, birds, flowers, trees, and interesting cloud formations. When people need a break, whether they live in the country or the city, where public parks are available, they will find that nature, which is all around
us, is the perfect place to get away from it all.
Answer:
D
Explanation:
Choice A would make sense for the first sentence, but not the rest. Choice B is supported by the part of the passage that says, "...I am weightless again, flying past the other runners". The choice C isn't supported whatsoever because the passage does not say whether or not Squeaky wins, nor does it talk about working hard to prepare for the race. The choice D is supported by the positive self-talk and the resulting physical response (running faster) that the passage describes. This is why I believe D is the best answer.
D. Success is possible if one truly believes in oneself
Answer:
<em>The best preparation for a game is </em><em>to practice until you know all the plays</em><em>.
</em>
<em>The crowd was excited</em><em> to see a great play.
</em>
<em>To cheer good plays made by both teams</em><em> is good sportsmanship.</em>
Explanation:
An infinitive phrase is a set of words, with an infinitive as its main part and with some modifiers and complements as an addition. All these words act as one phrase and have one function in a sentence (infinitive phrase can act as a noun or an adjective or an adverb).
Since nothing is underlined in these answers, let's find infinitive phrases for each of them:
-The best preparation for a game is to practice until you know all the plays - infinitive here is "to practice" but if we want to be more precise on the amount of practice and to modify this infinitive, then our phrase would be "to practice until you know all the plays".
- The crowd was excited to see a great play - the infinitive is "to see" but we don't know what, so the entire phrase is "to see a great play"
- To cheer good plays made by both teams is good sportsmanship - the infinitive is "to cheer" and the sentence "To cheer is good sportsmanship" could be valid. But, if we want to be more precise, we would say "to cheer good plays". Of course, we can go into even more details and say the entire phrase "to cheer food plays made by both teams"