Hey there Bibizohra72,
Answer:
Witches are the most powerful
Hope this helps :D
<em>~Top♥</em>
The main idea is basically "what is the passage saying?" If you read you will realize that it's informational passage of effects of removing forest canopy and soil erosion. The correct answer would, therefore, be D.
I would say her connection with the character. Her similarities, interest, and how they both act, talk, and do their everyday life might get her intrigued. It might want to make her read more, and see their similarities. You can connect with each character in different ways.
~Deceptiøn
Answer:
the ability to understand and discriminate between relations
Explanation: In context, it says that he was "unaware of his sagacity".This leads us to believe that this definition is in the right context
Answer:yes and no
Explanation: if you are awake you can but if your sleeping you can’t as your body is resting :)