Answer:
C
Explanation:
Objects can carry larger implications about people and situations.
Answer:
By pushing them into analyzing things outside the box from an ethical perspective that did not necessarily had nothing to do with legalism.
Explanation:
In many ways, you can say that rejection of man-made laws ended up supporting Romantics' belief in individualism. Because they valued the individual instead of the collective, it promoted idealism by making them aim for loftier goals than society aspired to. They believed in freedom, in the person itself, in different ways to see things that did not always fall into an objective way of judging other people's actions. It all pushed them to see innocence and inspiration in nature as well.
Answer:
C “He is confused, cautious, and easily upset .
Explanation:
Just took the test
Answer:
The poet gives the tree human qualities to show that it respects and wants to protect the potter.
Explanation:
The correct answer is A. They suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so.
Explanation:
In the passage presented, Machiavelli explains the way the prince needs to inspire fear rather than hate "Nevertheless a prince ought to inspire fear in such a way that, if he does not win love, he avoids hatred". According to him, this is necessary because the prince can govern if there is fear but not hate, about this, Machiavelli states the prince should never take away property because this would lead to hate form people; however, if necessary he can take life, although he recommends doing this due to proper reasons and without creating a reputation of cruelty as otherwise hate will emerge and this is not advisable.
According to this, Machiavelli proposes it is good people fear rather than hate a ruler and therefore the words feared and hatred in the passage "suggest that a ruler who is feared can retain power, while a ruler who is hated is less likely to do so".