The correct answer would be C. Between classes, during lunch, and sometimes on the bus.
The passage clearly states that cell phones must be in their lockers or vehicles, so cell phones cannot be used during class. It also states that cell phone use is acceptable if it does not distract others or affect their punctuality.
Lastly, the passage states the cell phone use on the bus is determined by the bus driver, so you would be able to sometimes use your phone on the bus.
Hope this helps!
Answer:
Ok so There is an big red apple on the teachers desk. The shiny new car is getting bought by a millionaire. The small white flower was the prettiest thing he ever saw. The big blue book would take forever to read! The little red wagon was my grandfathers when he was nine years old.
Explanation:
PLEASE MAKE THE BRAINLIEST
Answer:
swordsusan
Explanation:
shoulders”), the narrator can most accurately be described as. swordsusan is waiting for your help.
Answer:a legal issue shared by a number of cases
Explanation: