just write about someone that you know that inspiinspires you
Answer:
Explanation:
On March 4th, when Charlie took the Rorschach Test, he was supposed to view the images of the inkblots and freely imagine what he saw in them. But Charlie only saw the inkblots for what they were: blobs of ink. Even when Burt tells him to imagine, to pretend, to look for something there in the card, Charlie can't. He struggles to give a true description of the cards, pointing out how one was "a very nice pictur of ink with pritty points all around the eges," but again, this isn't the response that the psychologist is looking for.
Like ambiguously shaped clouds in which people "see" images of people and animals, the inkblots have enough random, busy shapes on them for people to interpret them as many different things--people, animals, scenes, conflicts, and so on. The idea is that the psychologist will pay attention to what a person thinks he or she sees in the inkblots, which is supposed to provide insight on what that person thinks and feels overall.
As a result of Charlie's inability to properly take this test, he worries that he's failed and that he won't be a candidate for the treatment to increase his intelligence. And while he gets frustrated with himself during the test, and while Burt seems to get almost angry--as evinced when his pencil point breaks--I wouldn't say that Charlie is angry in this situation.
But what this scene does reveal about his character is that perhaps he's already smarter than we expect. By insisting on seeing the inkblots for what they really are, and by failing to imagine scenes and images that are false or skewed, Charlie shows that he's not just honest but scrupulous. This early evidence of his good character foreshadows the upcoming conflicts he has with the men at the bakery as well as the researchers themselves, who are less scrupulous.
Answer:
the first one in hyperbole, second one is simile, third one is metaphor
ps. can you mark me brainiest please
Explanation:
Answer:
Parts of the passage that shows that Nate and his family played a role in the American independence are highlighted below
(1) "Somewhere beyond these stingy New Hampshire fields, his brother Eben was marching gloriously with his regiment, defending the colonies against the British", This part shows that Nate's brother is part of the military
(2) Nate's father also mentioned that “Your cousin Abe has joined the militia—guess they fnally thought he was old enough
to be of use" which shows also that Nate's family plays a role in the war.
(3) Also Nate family also helped to feed a troop with potato, water and also provided them with shelter for the night according to the passage.
Explanation:
please brainless
A course catalog contains the list of offered courses in a certain university or college. This is organized depending on what type of students are accepted in the school and also the professor or teachers which will teach the students.