The tragic flaw of Juliet’s character that is reflected in this excerpt is her tendency to act without forethought.
Admittedly, Juliet was strongly guided by her heart, she is so much in love and loyal to Romeo that she could not imagine her life without him.
Prior to this scene, as he thought that Juliet was dead, Romeo desired to enter the tomb in which Juliet laid dead desperately. When he sees Paris he urged him to get away from the tomb, but he didn't. Paris and Romeo indulge themselves in a fight in which Romeo defeated and killed Paris. He takes Paris into Juliet's tomb and then drinks the poison. When Juliet awakes, she finds Romeo dead. Consequently, she too stabs herself with a dagger.
Answer:
A
Explanation:
A concrete noun should be connecte to the 5 senses so it would have to be specific and detailed.
Answer:
The passage is trying to persuade readers to resist negative peer pressure.
Explanation:
The passage explains that peer pressure is a part of life for kids and is sure to happen sometime in their lives. It also states that peer pressure is not all bad because there can be positive and negative peer pressure.
Children were urged to resist negative peer pressure for just one bad decision made, can destroy a person's life for good. They were also encouraged to join a group that helps children resist peer pressure while still having good fun.