Answer:
Hamilton's letter helps us to understand his commitment as the freedom of the country, but it complicates our understanding of his abolitionist position, since the letter has a more widespread than specific content in relation to African Americans.
Explanation:
Hamilton's letter reaffirms his commitment to freedom within the country. Through her I understood Hamilton's motivations to start this fight against the forces, which he believed, were oppressive and limiting for the colonies. However, the letter speaks about hope in a general way, including all citizens within America, but does not specify Hamilton's position on blacks. This within the musical complicates our understanding of Hamilton as an abolitionist, since the original letter is very specific in this regard.
I think you need to show the passage first to get ur answers
Basically, the mood is the feeling perceived when reading a story and to describe, the setting and language used is taken into consideration because all together creates an atmosphere. Therefore, the mood of this passage is <u>mystery</u>, because of the dark setting described and the vocabulary used.
Answer:
Violet and Peony’s father is the minor character in the story. He is static and flat. Mr. Lindsey is defined by his common sense personality. His personality stays the same throughout the story. Even after seeing the unique appearance of the snow-image, he doesn’t believe that it’s a miracle. When he tries to apply logic to the situation by warming the snow-image in the house, he destroys it.
Explanation: