Should be in NUMERICAL order
According to the passage, Charlotte Smith and Reverend Walsh had different opinions on whether or not women should ride bicycles. thus option A is correct.
<h3>How was Charlotte Smith different from Reverend Walsh?</h3>
According to Charlotte Smith, women who ride bicycles lose their religious fervor, morals, and health. She was opposed to women riding bicycles as a result.
Reverend Walsh, asserted that women should continue riding bicycles because he did not observe any indications that they were losing their morals or other qualities as a result.
Find out more on Charlotte Smith and Reverend Walsh at brainly.com/question/24289362.
#SPJ1
Hello. You forgot to say that this question is about the poem "What My Father Said". You also forgot to say that Part A affirms that the poem's theme is "Parents often know best, even when we think they don’t."
Answer:
C. “I watched, grateful dad said no, / that accusations weren’t huddled over me” (Lines 38-39)
Explanation:
The poem shows the moment when the speaker's father forbade him to play with his friends in the neighborhood fields. Although the speaker was embarrassed at first, he was soon happy for his father's ban. That's because he could see that his friends were in a big mess with the neighbors and it was likely that they would be severely punished. The speaker was grateful that the father did not let him go to play with friends, which shows that parents are always wise and realize when some activity can end in confusion.
Based on the short excerpt from<em> "Leather and Meat without Killing Animals" </em>by Andras Forgacs, the quotes from the passage that would best support the prompt are:
- A: "You don’t have that kind of fine control with conventional leather."
- B: "This type of leather can do what today’s leather does, but with imagination, probably much more."
<h3>What is a Supporting Detail?</h3>
This refers to the use of evidence in order to validate a given claim or prompt through the use of factual information and statistics.
Hence, we can see that the given prompt states that we should show whether or not the author believes cultured leather is equal and/or superior to conventional leather and options A and B shows this.
Read more about supporting details here:
brainly.com/question/884525
#SPJ1