1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Elena-2011 [213]
3 years ago
14

La arena de las playas de El Salvador es siempre muy clara. True False

Spanish
1 answer:
kow [346]3 years ago
5 0

Answer:

False.

Explanation:

Most of its beaches offer clear sand, but not all. Even if you compare the sand of the beaches of El Salvador with those of Indonesia, for example, we will find that its sand is relatively dark, since there are beaches with sands much lighter than the beaches of El Salvador. The beach Stella Maris and Flamengo, for example, is not that it has dark sand, but nevertheless it is a darker color than that of other beaches such as that of Praia Sao Tomé de Paripe

You might be interested in
1. Ecuador tiene aproximadamente el área de Rhode Island. cierto falso 2. Panamá y Chile limitan con (border) Ecuador. cierto fa
olya-2409 [2.1K]

1. Ecuador tiene aproximadamente el área de Rhode Island. cierto falso

Answer 1: Falso

2. Panamá y Chile limitan con (border) Ecuador. cierto falso

Answer 2: Falso.

3. Las islas Galápagos están en el océano Pacífico. cierto falso

Answer 3: Cierto.

4. Quito está en la cordillera de los Andes. cierto falso

Answer 4: Cierto.

5. Todos (All) los ecuatorianos hablan lenguas indígenas. cierto falso

Answer 5: Falso.

6. Rosalía Arteaga es novelista y pintora. cierto falso

Answer 6: Falso.

7. Hay volcanes activos en Ecuador. cierto falso

Answer 7: Cierto.

8. Oswaldo Guayasamín fue un novelista ecuatoriano famoso. cierto falso

Answer 8: Falso.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
¿Cuáles son algunos obstáculos que necesitas enfrentar para tener un mejor rendimiento académico?
Andreyy89

No planificar.  

No tener en cuenta los descansos.  

No abordar una técnica de estudio que nos funcione.  

Dar el último acelerón el día antes.  

No contar con un entorno adecuado.  

Ser conformistas.

Estudiar únicamente en solitario.

6 0
3 years ago
Conjagate the following in bracket.<br><br>lias tias nos (servir) leche y galletas y mis primos​
kompoz [17]
If your looking for the meaning it means serve
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need help with spanish​
nignag [31]
Tu estas rn la clase de espanol

ellas estan en la clase de arte

nosotros estamos en la clase de ingles

usted esta en la clase de matematicas

yo estoy en la clase de tecnologia

el esta en la clase de ciencias sociales
7 0
2 years ago
50-52
Alja [10]

Answer:50-52

Sweet and Lowdown is a Woody Allen movie (1)

tells the story of a jazz musician, Emmet Ray.

(two)

He considers himself the best guitarist in the world. Or, perhaps, the second best, after his idol

Django Reinhardt (3)

3 compositions are virtuous. This fictional jazz player. (4)

papers

played by Sean Penn, has a special taste for opulence, drink and billiards. They also act Uma Thurman,

It represents one of the women who go through Emmet's life, and Anthony LaPaglia, (6)

He plays the role of one of his friends.

(5)

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What does Sancho think after the last conversation they just had with Mrs. Morningstar?
    15·2 answers
  • 1. What is the official name of Puerto Rico?
    5·2 answers
  • How do you say the DVD player is to the right of the bed
    14·2 answers
  • Where does the San Fermin festival take place? PLZ ANSWER QUICKLY
    7·2 answers
  • What is the positive command for comer
    14·1 answer
  • Ayudenme a responder esa preguntas por favor
    8·1 answer
  • Hola amigos
    11·1 answer
  • Choose the subject pronoun that performs the action described.
    5·2 answers
  • Spanish help please!!! 10 points! El imperfecto
    10·2 answers
  • I need help on this
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!