Answer:
The author describes how people came from “England, Ireland, the German and Russian empires, and Scandinavian countries—to escape famine, political and economic oppression, or in search for greater opportunities in America.”
This detail shapes the idea because it lists European countries that the people came from and explains several reasons why they left for America.
Explanation:
The above is the best way to organize the sentences to express how the author develops a central idea in the passage.
This is correct because it stated a line from the excerpt that points to the central idea. It was from this line that the idea of the passage can be seen. Also, this line of detail contributes to shaping the idea. Therefore, the above arrangement is correct.
Answer:
C). Mrs. Bennet has ample fortune to support her unmarried daughters for the rest of their lives.
Explanation:
The inference that readers can draw from the given paragraph would be that 'Mrs. Bennet had adequate fortune to back her unmarried daughters for the rest of their life.' <u>This inference can be made from the description like 'property consisted almost entirely in an estate of two thousand a year</u>', 'ample for her situation in life', etc. At that time, only male heirs or a distant relative(in absence of male heir) were allowed to inherit the property and therefore, the daughters sadly had no right to inherit their paternal estate or property. This is the reason why Mrs. Bennet looks for guys with 'possession of a good fortune' for marrying her daughters in order to fulfill this deficiency. Thus,<u> option C</u> is the correct answer.
Processed foods have been studied by several scientific and medical researchers and institutes and have found that severe health problems can come about from eating too much processed foods.