I think the author uses a tone that is calm at times and frenzied depending on where in the story you mean.
btw u mean tone ;)
Answer: reread the text or find or look for key words
Explanation: I usually have to reread the text to find the answer, i could over look it LOL
We know that Jimmy is desperate for his father's approval
- because of the efforts he put into finding out who Mephistopheles was.
The reader can sense that Jimmy was desperate for his father's approval because of the effort he put into uncovering the case of Lucy Welch's death.
The case also worried him as he was seen discussing it with Doctor Larsen. The doctor provided useful tips that helped the case.
After his consultation with Dr. Larsen, he took the photograph's book to all the places Mephistopheles killed women. These places include the bar where Helen Dunn worked and the Huggins apartment.
Learn more here:
brainly.com/question/20630040
Answer:
always be thankful foe what u get
Explanation:
Valéry argues that Europe’s intellectual crisis is caused by the horrors of wartime and the awareness that civilization could die out and also the future could be worse than the past. The horrors of the Nazi invasions and occupations of European countries and atrocities they committed against the populace and disregard for culture and science prompted this thinking.